May
25
2012

Alle liefde naar kopen christian louboutin dames schoenen online

Met deze standaard van vakmanschap en weelde, het komt niet als een verrassing dat christian louboutin online winkel is een Sabyasachi liefhebber. “Ik hield van het werk Sabyasachi’s vanaf de eerste keer dat ik het zag. Zijn detail georiënteerd ontwerp gevoeligheid is magnetisch en trekt u in. Ik ben erg blij om samen te werken met hem voor deze collectie. En u weten Louboutin Online winkel is beste. Niet alleen heb ik bewonder zijn werk, maar hij is ook mijn vriend en ik was blij te zijn in India voor zijn show! ”

Het was op het merk vlaggenschip boetiek in Kala Ghoda dat christelijke en Sabyasachi eerste de samenwerking die culmineerde met dit seizoen Amazon India Couture Week (AICW) besproken. “De samenwerking is het resultaat van een grote creatieve chemie Het is een mooie samensmelting. Tussen Christian Louboutin Dames Schoenen en Sabyasachi design team tussen Parijs en India”, zei Sabyasachi van de 80 paar schoenen gemaakt voor de show.

Voor de christian louboutin schoenen dames collectie beroep op de iconische Devibroda, die eerbetoon aan Sita Devi of Baroda, en werd gebouwd met de typische Sabyasachi borduurwerk zuur geverfd verbrande pailletten en katoenen draden thee geverfd. Elke pailletten is met de hand geplaatst en versierd met Franse knopen om een organische pony maken. Alle vrouw liefde Louboutin Dames Schoenen voor goedkope. De torenhoge Victoria hak is versierd met twee van Sabyasachi’s sterkste en meest iconische borduurwerk stijlen – verbrand zardozi en vintage Parsi gara.

Voor mannen, Sabyasachi wilde de barokke vermetelheid van vroegere Maharadja India vertegenwoordigen met een Europese twist. The Education stijl gemaakt voor de Louboutin Dames Schoenen Online collectie vertoont Sabyasachi handelsmerk, een juxtapositie van tegengestelde texturen, patchwork en antieke borduurwerk. Dandelion werd bevestigd uit de fijnste kwaliteit van Parsi gara en versierd met motieven van de terpsiphone vogel harkening terug naar gevederde oorsprong van de beste louboutin collectie. De samenwerking met Sabyasachi verdere obligaties christian India – een land dat dient als een part-time naar huis en een constante bron van inspiratie voor hem en het merk.